Rondje Sunny

 

Maak duurzaamheid tastbaar, dat was ons idee voor het Rondje Sunny. Organisaties en overheden spreken over duurzaamheid vaak alsof het gaat over problemen in de toekomst op mondiaal niveau. Het is niet zo vreemd dat mensen zich afvragen wat zij als individu kunnen bijdragen. Met Rondje Sunny gaan we op bezoek bij lokale initiatieven waar je duurzaamheid kunt beleven, voelen en proeven.

De eerste introductie van het Rondje Sunny op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober 2019 is gratis. Aanmelden voor dit eerste Rondje Sunny kan via info@sunny-economy.com

Rondje Sunny natuur.png  7e hemel 2.jpg  Kievit 1.JPG

Rondje Sunny is een dagexcursie naar projecten en bedrijven die aansluiten bij het gedachtegoed van de Sunny. Bij mensen die werken aan een eerlijke, toekomstbestendige wereld. Ieder rondje heeft een eigen thema: . Zo zijn er bezoeken aan groene initiatieven als de 7e Hemel en boswachterij de Kievit, maar ook een bezoek aan windturbines (hoeveel geluid maken deze eigenlijk) of bedrijfsbezoeken zoals RegioService (wat zijn de mogelijkheden om je huis te verduurzamen).

Dagprogramma Rondje Sunny

Thema's            Locaties

Energie bezoek windmolen, bedrijfsbezoeken 
Natuur 7e Hemel, Boswachterij de Kievit, de Peel, 
Wonen nog in ontwikkeling, naar keuze
Voeding nog in ontwikkeling, naar keuze

 

10.00 Ontvangst en introductie   Sunny-informatieloket Panningen

11.00 Bezoek 1 op locatie

13.00 Lunch

14.00 Bezoek 2 op locatie

16.00 Afsluiting Sunny Informatieloket Panningen

Bij het informatieloket in Panningen zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Het Rondje is een groepsexcursie per bus. Het is ook mogelijk om één locatie te bezoeken (Rondje Sunny mini). De kosten voor een dagexcursie zijn 30,00 per persoon, voor een halve excursie 20,00 euro.

Wil je met een groep vrienden of familie op pad? Geef je wensen dan per e-mail door aan info@sunny-economy.com. Geef in de mail duidelijk aan wanneer en waar je op excursie wilt, met hoeveel mensen en of er voorkeurdata zijn + verdere bijzonderheden (bijvoorbeeld als één of meer deelnemers slecht ter been is).