disclaimer

Disclaimer

Sunny-economy.com aanvaardt geen aansprakelijkheid op welke wijze dan ook, voor het gebruik van de op deze site gepubliceerde artikelen en alle andere inhoud.

Sunny-economy.com besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Wij geven echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie.

Sunny-economy.com accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door ons worden gewijzigd of verwijderd.

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen onder creative common-licenties. Sunny-economy.com is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Sunny-economy.com behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Sunny-economy.com de toegang tot de webpagina monitoren.

Auteursrechten

Deze website is een publicatie van Sunny Economy. Hierop zijn de Wet Bescherming Persoonsgegevens, , de Auteurswet en de Databankwet van toepassing. Verveelvoudiging van de content met het kennelijke oogmerk deze commercieel te exploiteren is niet toegestaan zonder toestemming van rechthebbenden. De deelnemers aan Sunny-economy.com hebben geprobeerd alle rechthebbenden van de gereproduceerde objecten in de Mediabank te achterhalen. Voor zover personen auteursrechtelijke aanspraken menen te hebben, kunnen zij contact opnemen met de deelnemer die het object heeft geplaatst door middel van het reactieformulier.

Statistieken

Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van een derde partij hoeveel bezoekers er op onze website komen en wat het meest bekeken wordt. Hiervoor gebruiken wij cookies. Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor u te maken. De statistieken en overige rapportages herleiden wij niet naar personen. Hiervoor gebruiken wij een cookie van Google Analytics.