Energieadvies

energiecoach logo.png

Wil je geld besparen, meer comfort in jouw woning én iets goeds doen voor het milieu? Anders gezegd: wil je jouw woning energiezuinig maken?

Neem vrijblijvend contact op met onze energiecoaches om jouw mogelijkheden te bekijken!

Energiecoach, je slimme adviseur

Gecertificeerde energiecoaches bezoeken je thuis om praktische en eenvoudige bespaartips voor energie te geven. Het doel is lagere woonlasten voor bewoners en bewustwording van hun energieverbruik. Hiermee draag je bij aan een lagere CO2-uitstoot van huishoudens in onze regio. Een bezoek van een energiecoach kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt met jou naar het energieverbruik in jouw woning.

Op basis van het bezoek, jouw behoeftes, jouw woning (met eventueel de bouwtekeningen erbij) en jouw laatste energie(jaar)nota maakt hij of zij een adviesrapport op maat, speciaal voor jouw woning. In dat rapport staat een heleboel: van slimme tips tot grotere investeringen als vloer- of dakisolatie. De coaches berekenen ook wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen en hoe snel je de investering terugverdient.  De coaches wijzen je tot slot ook de weg in subsidieland.

Het Energie Advies Rapport

Voordelen
Direct:
Inzicht in de energieprestaties van je eigen huis 
Hulp bij het kiezen en in gang zetten van een besparingsmaatregel die bij jou past
 
Op termijn:
Minder energieverbruik dus een lagere energierekening
Prettiger wonen in een comfortabel huis
Een beter klimaat want CO2-reductie
 

Energie Advies voor € 120,00

Het Sunny Energie Advies wordt gemaakt na een  bezoek van onze adviseur aan huis (binnen een straal van 30 km vanaf Peel en Maas).

Na een gesprek aan de keukentafel, volgt de inspectie van de woning. Concrete tips/maatregelen om energie te besparen worden direct gegeven. Het advies is gebaseerd op de wensen van de bewoners. De inspectie van de woning duurt circa 1 a 1,5 uur.

                                                                  Woning met iconen transparant.png

Geheel onafhankelijk en neutraal

De stichting Sunny Economy is een onafhankelijke organisatie die advies en tips geeft bij het verduurzamen van je huis en is niet gelieerd aan bedrijven. Onze energiecoaches worden regelmatig bijgeschoold op gebied van techniek, wet- en regelgeving.

                                                           bigardis_zuinig 2.jpg

 

                                                                                  Energiecoach Sunny nmfl CNME.png